שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
השף שאדי בשארה - מסעדת אוליבו
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
דגים
פילה פרידה אפוי עם סלט עדשים שחורות ועלים
מאת
השף שאדי בשארה - מסעדת אוליבו
11 באוגוסט 2016
קינוחים
הקינוח שיעיף אתכם: כנאפה עם קרמבל פיסטוק
מאת
השף שאדי בשארה - מסעדת אוליבו
11 באוגוסט 2016
קנלוני
קנלוני שחור ממולא בחציל בלאדי עם ריקוטה
מאת
השף שאדי בשארה - מסעדת אוליבו
11 באוגוסט 2016
סלטים
סלט תאנים עם גבינת בושה ואבקת פיצוחים
מאת
השף שאדי בשארה - מסעדת אוליבו
11 באוגוסט 2016
פסטה
הפתעה: סוכריות פסטה במילוי לבנה ברוטב חמאת זעתר
מאת
השף שאדי בשארה - מסעדת אוליבו
11 באוגוסט 2016
פיצה
פיצה עם בשר כבש
מאת
השף שאדי בשארה - מסעדת אוליבו
24 באוגוסט 2016
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת