שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
מתכונים
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
אוכל
שילוב גאוני: בראוניז שוקולד טחינה שאי אפשר להפסיק לאכול
שרית נובק
2 במאי 2024
אוכל
ענן מתוק: כך תכינו פנקייק יפני אוורירי ומשגע
דקלה חיון
2 במאי 2024
אוכל
דאבל טראבל: מאפינס שוקולד עשירים במיוחד וקלים להכנה
נעמה גאון
2 במאי 2024
מתכונים
אימא, תקפיצי אותי: מתכון למוקפץ בסיסי שילדים אוהבים
טל סורסקי
1 במאי 2024
אוכל
הוקוס פוקוס: השגנו את המתכון לחומוס המפורסם של הקוסם
אריאל רוזנטל
1 במאי 2024
אוכל
לאכול ישר מהתבנית: סינייה דגים אסלית ועסיסית
מאת
רותם ליברזון
1 במאי 2024
אוכל
ארוחת צהריים צמחונית ב-5 דקות: ירקות וטופו בקארי אדום
זהר לוסטיגר-בשן
30 באפריל 2024
אוכל
כאן אוכלים פחמימות מנחמות: סלט פסטה עם פסטו והפתעות
מיכל מוזס ואוריה גבע
29 באפריל 2024
אוכל
מהמסעדה הביתה: מתכון לסלט ארטישוק ולאבנה של "האחים"
שף אסף דוקטור
25 באפריל 2024
אוכל
ארוחת בוקר שוברת שגרה: חביתה ממולאת עם אפונה וקריספי שום
דניאל קיציס ואידית פדידה
25 באפריל 2024
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת