Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

לכבוד חודש הגאווה: "הפשוטע" בשיר ראשון עם אגם בוחבוט

אגם בוחבוט ובר אלמליח | צילום: אור דנון וספיר כהן, גלי צה"ל
אגם בוחבוט ובר אלמליח | צילום: אור דנון וספיר כהן, גלי צה"ל

חודש הגאווה מביא איתו התעוררות מוזיקלית: אחרי שיתוף הפעולה של גיתית פישר ונועה קירל, נונו מוציאה שיר גאווה ועכשיו גם "הפשוטע" יוצאת מהרשת ומצטרפת לאגם בוחבוט בקליפ עם שלל סלבס

|
6 ביוני 2022
88 שיתופים | 132 צפיות

אחרי שהתרחב ממצעד בודד לחודש שלם של חגיגות, בשנים האחרונות חודש הגאווה מביא איתו עוד תופעה משמחת במיוחד: שלל שת"פים מוזיקלים. אחרי ההצלחה ההיסטרית של "טרילילי טרללה", נועה קירל הוציאה השנה עוד שיר גאווה בשיתוף ליין לימה לימה ועם גיתית פישר, בשיר "שלושה בנות",שזכה בנתיים לביקורת על כך שאין בו ייצוג לדמויות מהקהילה הלהט"בית וגם לא ממש לנושאים שקשורים לקהילה.

הבוקר נחשפנו לעוד שני שת"פים מוזיקלים חדשים ולוהטים שחוסים תחת המטריה של חודש הגאווה. הראשונה זו נונו, הכוכבת העולה, בשיר שנקרא "Cute Boy" בהפקת שגיא קריב, הדי.ג'י המזוהה עם מסיבות גאווה מהליין Forever Tel Aviv. הקליפ נעשה בחסות חברת פלייטקה ובבימוי של אדם גבאי, הפרטנר הקבוע של נונו (המוכר לכם יותר כ"יאיר"), בקליפ שקצת הזכיר לנו "Material Girl" של מדונה ושימח אותנו מאוד,כמו כל שיר חדש של נונו.

אגם בוחבוט: "המזל שלי הוא שההורים שלי הגנו עליי כל הזמן"

אבל הקליפ שהכי ריגש אותנו זה הקליפ החדש שלאגם בוחבוט, "בשורות טובות". זה לא רק בגלל שלל הסלבס שמופיעים בו בהופעת אורח: אורנה בנאי בדמותה המיתולוגית של
"לימור", ענת מגן שבו בדמותה של "אילנית" מ"אחד העם", כוכבי "קופה ראשית" עידו ברטל ובן יוסיפוביץ' בדמויות של גון ואוצר, שחר טבוך, ברפרח בר מיניאלי, אוריאל יקותיאל, טליה ברטפלד, סוזי בום, טלולה בונט, קיי לונג, ציונה פטריוט ועוד, אבל אפילו הניים דרופינג המרשים הזה לא היה הדבר הכי מרגש בשיר, אלא ההשתתפות של "הפשוטע", הלוא הואבר אלמליח, שיוצא מהצללים של הרשת כדי לכתוב את השיר (ביחד עם שיר הדס מאיר ורון ביטון) והוא גם מופיע בו לרגע קטן בסוף. על ההפקה המוזיקלית חתום סתיו בגר, ובהודעוה לעיתונות נמסר: "השיר נוצר מתוך רצון אמיתי להעביר מסר של אהבה ושיוויוניות ועל כן, כל הרווחים מהשיר יתרמו לבית דרור, בית זמני לנערים בסיכון מהקהילה הגאה". גם מטרה יפה, גם שלל סלבס, גם ביט מרים וגם גיחה ראשונה לפרונט של "הפשוטע"? אהבנו.

החיים המורכבים של הפשוטע: הכירו (באמת) את בר אלמליח

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!