שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
ירקות
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
אוכל
חריפה ומטריפה: מנת קארי צמחונית שאפשר להכין בקלות
מאת
רות אוליבר
27 בפברואר 2024
מתכונים
אושר בקערה: כך תכינו פאד תאי מושלם בבית
התאילנדית בסמטת סיני
12 בפברואר 2024
מתכונים
קלה ומעולה: פשטידת ברוקולי וגבינה צפתית של חלי ממן
מאת
חלי ממן
21 בינואר 2024
אוכל
לגזור ולשמור: זה הטריק להכנת בטטה מושלמת בתנור
מאת
מיכל חביביאן
10 בינואר 2024
בריאות
הפירות והירקות נרקבים במקרר? הנה מה שצריך לעשות
מאת
מערכת את
19 בספטמבר 2023
ראשונות
נובי גוד שמח: מתכון לסלט אוליבייה של ניקול ראידמן
מאת
ניקול ראידמן
28 בינואר 2018
תוספות
פום בולנז'ר אישי: גראטן תפוחי אדמה טבעוני
מאת
עז תלם
25 בספטמבר 2017
ראש השנה
סלט תפוחי אדמה סגול
מאת
עז תלם
25 בספטמבר 2017
ראש השנה
טרטור במיה של מסעדת הבסטה
מאת
אילון עמיר ממסעדת הבסטה
12 בספטמבר 2017
ירקות
עד הבית: אוכלים ישר מהשדה
מאת
שרון בן דוד
25 במאי 2017
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת