שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
בישול וקולינריה
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
המגזין
דניאל עמית: "למדתי לאהוב את עצמי גם עם 20 ק"ג יותר"
מאת
דליה בן ארי
11 במאי 2023
מתכונים
גם יפה וגם אופה: מתכון לחלה לבנה של מאפיית לחמים
מאת
אורי שפט
ו
רינת צדוק
27 באפריל 2023
מתכונים
מתכון לחלת מפתח (שליסל חלה) – שלב אחר שלב
מאת
ליאור משיח
13 באפריל 2023
מתכונים
פרגיות עם דלעת וערמונים של לייזה פאנלים
מאת
לייזה פאנלים
30 במרץ 2023
אוכל
תכינו את האינסטוש: המסעדה שמגדירה מחדש את הקולינריה החיפאית
מאת
שרון בן דוד
24 בנובמבר 2022
הנבחרת
אמהות מבשלות ביחד: כי המטבח קטן עלינו
מאת
מערכת את
7 במרץ 2022
תרבות ופנאי
התבלין הסודי: איך הפכה דניאל עמית למשפיענית רשת מדוברת?
מאת
דורין אליהו
5 בדצמבר 2021
אוכל
מרק סובה שויו
מאת
דן גרשונוביץ
2 באפריל 2017
שוקולד
איה קרמרמן מכורה למוס שוקולד ואגוזים ושקדים מקורמלים
מאת
איה קרמרמן
19 באפריל 2016
בשר
טטאקי סינטה ברוטב יין אדום ומלח מרלו בתוספת פירה שורשים
מאת
שף דן יושע - מסעדת ברנז'ה
12 באפריל 2016
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת