אווירת סוף שנה בביצה: הסלבס יצאו לחגוג, אנחנו בחנו מה הם לבשו - מההריונית המתקדמת שנצצה בשמלת מיני כסופה ועד השחקנית ששיחקה אותה בחליפת קטיפה, וכמובן, יעל שלביה שהפתיעה
אווירת סוף שנה החלה מוקדם בביצה, ואנחנו אומרות למה לא? חברת האופנה המקומית רנואר ירתה את יריית הפתיחה של חגיגות סוף השנה האזרחית וקיבצה אמש (מוצ"ש) כמה מהסלבס, המשפיעניות והמשפיענים הלוהטות והלוהטים תחת קורת גג אופנתית אחת.
>> יעל שלביה: "השנה עברתי את השינוי הכי גדול מבחינת תזונה"

>> "החיים שלי חצויים": למה דר זוזבסקי בוכה מדי יום?
בין המוזמנות והמוזמנים הבחנו במשפיענית הרשת ואשת התקשורתמעיין אדםשהגיעה לאירוע בהיריון מתקדם כשלגופה שמלת מיני כסופה ומנצנצת ונעלי עקב שחורות;אסף אמדורסקישלבש מכנסיים וז'קט מבד דמוי עור עם חולצת קטיפה מכופתרת בצבע טורקיז; השחקנית והדוגמניתעומר נודלמןשהלכה על טוטאל לוק של קטיפה וטורקיז בחליפת פיג'מה עם טריק סקסי – מחשוף עמוק ונעלי עקב ורודות מלופפות סביב המכנסיים באזור הקרסול; השחקניתיובל שרףהלכה אף היא על חליפת פיג'מה בשחור ולבן; הדוגמנית והשחקנית שמשחקת אותה בחו"ל,דר זוזובסקי, נראתה קולית וקז'ואלית בג'ינס בהיר משופשף עם קרעים ובלייזר גברי; ומלבדם הפגינו נוכחות וסטייל גםיעל גולדמןואורי פפר, מאור ומירן בוזגלו, והאינפלואנסריותיובל כספית,עינב כהןודניאל עמית.
אבל מי שצדה את עינינו במיוחד הייתה הסופרמודליעל שלביה, שהשאירה אתהבויפרנד עומר אדםבבית ועלתה אל טוטאל לוק שחור, קז'ואל ונונשלנטי מצד אחד וסקסי לאללה מצד שני. שלביה אימצה את טרנד החזייה המבצבצת (שהדגימו בהצלחה לפני כןחן אמסלם זגוריובר רפאלישלקחה את זה אפילו רחוק יותר) אבל העניקה לו טוויסט משלה. בין החזייה השחורה לבלייזר השחור הגברי שלה, לבשה שלביה שכבה נוספת בדמותה של חולצה שחורה שקופה לחלוטין והוסיפה שרשרת כסופה עבה ומלאת נוכחות. את הלוק היא חתמה עם ג'ינס כהה ומגפיים בגזרה ובאורך הכי טרנדייםשל העונה.









