Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

החום עולה: רוסלנה רודינה פותחת את עונת הביקיני

רוסלנה רודינה | צילום: אינסטגרם ruslanarodina@
רוסלנה רודינה | צילום: אינסטגרם ruslanarodina@

וגם: בר רפאלי, אנה ארונוב, אגם רודברג, בר זומר ועדי הימלבלוי כבר שלפו את בגדי הים מהארון ודיגמנו לוק חוף מחרפן. מסתמן שקיץ 2025 כולו ביקיני משולשים בייסיק - לוהט בטירוף

|
20 באפריל 2025
88 שיתופים | 132 צפיות

בזמן שאנחנו עוד מתלבטות אם לחדש את הביקיני או לרענן את בגד הים השלם משנה שעברה,בר רפאלי,אגם רודברג,רוסלנה רודינה,אנה ארונוב,בר זומרועדי הימלבלויכבר קבעו עובדה בשטח (ובמים) והציגו קונצנזוס אופנתי בוהק: ביקיני משולשים בייסיק זה ה-דיבור של הקיץ.

>> מה קנינו השבוע? חולצה הצגה ובגד ים שלם ומושלם

לייק טין ספיריט. בר רפאלי | צילום: אינסטגרם barrefaeli@
לייק טין ספיריט. בר רפאלי | צילום: אינסטגרם barrefaeli@

בלי חיתוכים מתוחכמים, בלי קשירות מסובכות או הדפסים דרמטיים – מדובר בקאמבק צלול לפשטות של פעם: שני משולשים, קשרים בצדדים, וד'אטס איט. אבל בדיוק שם טמון הקסם. גזרת הביקיני הקלאסית, זו שכולנו לבשנו בבריכה בשנות התשעים (או ראינו על פמלה אנדרסון ב"משמר המפרץ") חוזרת עכשיו עם טוויסט של צבע וטקסטורה.

מסנוורת יותר מהשמש. אנה ארונוב | צילום: אינסטגרם aronovanna@
מסנוורת יותר מהשמש. אנה ארונוב | צילום: אינסטגרם aronovanna@

ברבור הלכה על גרסת מוקה שיקית של קסטרו, רודברג ורודינה שמרו על קו שחור על זמני – כשבגד הים של אגם הוא מבית בננהוט. הימלבלוי בחרה באדום בוהק של בוניטה דה מאס, זומר הלכה על פרינט פרחוני קייצי, וארונוב על גוון חום סרוג עם וייב של בוהו-וינטג'. התוצאה: לוק סקסי שמשדר ביטחון, פשטות ונוסטלגיה שיקית. כי לפעמים – הכי פחות מתאמץ, זה הכי קול.

על זמנית. רוסלנה רודינה | צילום: אינסטגרם ruslanarodina@
על זמנית. רוסלנה רודינה | צילום: אינסטגרם ruslanarodina@
הוט מאמא. אגם רודברג | צילום: אינסטגרם agamrudberg@
הוט מאמא. אגם רודברג | צילום: אינסטגרם agamrudberg@
ביקיני משמר המפרץ. עדי הימלבלוי | צילום: אינסטגרם adihimelboy@
ביקיני משמר המפרץ. עדי הימלבלוי | צילום: אינסטגרם adihimelboy@
פרחונית. בר זומר | צילום: אינסטגרם barzomer@
פרחונית. בר זומר | צילום: אינסטגרם barzomer@
רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!