שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
השפית מיכל לוי
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
מתכונים
פסטה עם רוטב עגבניות: זה המרכיב שישדרג את המנה הכי קלאסית וטעימה
מאת
השפית מיכל לוי
29 בנובמבר 2018
מתכונים
הכי טעים שאכלתן: פסטה פטריות יער עם יין לבן ופרמזן
מאת
השפית מיכל לוי
22 בנובמבר 2018
מתכונים
הילדים יאהבו וגם אתן: ניוקי ברוטב עגבניות ביתי עם קרעי מוצרלה
מאת
השפית מיכל לוי
29 בספטמבר 2022
עיקריות
פילה לברק ממולא במנגולד ותרד עם רוטב מרווה
מאת
השפית מיכל לוי
5 באפריל 2017
תוספות
מילה פוליה: מאפה שכבות תפוחי אדמה, תפוחי עץ וגבינת פקורינו
מאת
השפית מיכל לוי
5 באפריל 2017
ממולאים
עלי סלק ממולאים בתבשיל עדשים שחורות וירקות
מאת
השפית מיכל לוי
18 באפריל 2017
מסקרפונה
מתוקים: שומר צלוי מקורמל עם קרם מסקרפונה
מאת
השפית מיכל לוי
5 באפריל 2017
בשרי
עוף ביין על קרם בטטות
מאת
השפית מיכל לוי
5 באפריל 2017
ראשונות
סלט עלים עם קונפיטורת תפוחי עץ, גבינת רוקפור ושקדים
מאת
השפית מיכל לוי
5 באפריל 2017
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת