שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
בשרי
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
ראשונות
נובי גוד שמח: מתכון לסלט אוליבייה של ניקול ראידמן
מאת
ניקול ראידמן
28 בינואר 2018
ראש השנה
קובה פטטה – קובה תפוחי אדמה במילוי בשר
מאת
עז תלם
24 באוקטובר 2019
ראשונות
גיוזה פרגית הר גאו
מאת
נופר זוהר מק־פה האנוי
25 ביולי 2017
בשרי
עוף ביין על קרם בטטות
מאת
השפית מיכל לוי
5 באפריל 2017
ראשונות
ראמן עוף: מתכון של ישראל אהרוני
מאת
השף ישראל אהרוני
24 באוקטובר 2019
מתכונים קלים
בורקס חלקי פנים
מאת
שפים אריק דרחני ומולי מגריסו ממסעדת אונזה
2 בינואר 2017
מתכונים קלים
בורקס בשר טלה טחון
מאת
שפים אריק דרחני ומולי מגריסו ממסעדת אונזה
2 בינואר 2017
מתכונים קלים
ברוסקטה כבד אווז ושזיף שיכור
מאת
וויסקי בר-מוזיאון
20 בדצמבר 2016
מתכונים קלים
סלט סינטה, עגבניות וירוקים
מאת
וויסקי בר-מוזיאון
20 בדצמבר 2016
מאפים
פסטייה חלקי פנים של ברווז
מאת
השף חיים טיבי ממסעדות טיביס וקלאש
15 בדצמבר 2016
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת