שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
מיכל חביביאן
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
אוכל
יאמי: שווארמת דלעת וכרובית שתגרום לכן לשכוח מבשר
מאת
מיכל חביביאן
13 בינואר 2025
אוכל
כדורים של אושר: מתכון לפלאפל לא שגרתי וכמעט בלי שמן
מאת
מיכל חביביאן
11 בנובמבר 2024
אוכל
חם ופריך: מתכון לפיש אנד צ'יפס ברוטב איולי עלי גפן
מאת
מיכל חביביאן
14 באוקטובר 2024
אוכל
תוספת מפנקת: גלילי חציל עם גבינות ברוטב עגבניות
מאת
מיכל חביביאן
19 בספטמבר 2024
אוכל
טעים בטירוף וסופר קל להכנה: תבשיל בורגול עם עלי גפן
מאת
מיכל חביביאן
11 ביולי 2024
אוכל
התוספת שסוחפת: מתכון מנצח לפירה בטטה קרמי וחלומי
מאת
מיכל חביביאן
10 ביולי 2024
אוכל
מתכון לחטיף המושלם: צ'יפס קליפות בטטה בטעם מעושן
מאת
מיכל חביביאן
14 באפריל 2024
אוכל
לגזור ולשמור: זה הטריק להכנת בטטה מושלמת בתנור
מאת
מיכל חביביאן
10 בינואר 2024
אוכל
לא רק לחנוכה: כך תכיני לביבות כרובית מטריפות
מאת
מיכל חביביאן
13 בדצמבר 2023
מתכונים
מרק בטטה ושורשי סתיו
מאת
מיכל חביביאן
9 בנובמבר 2022
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת