Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

והרי החדשות: קים קרדשיאן לובשת חגורה

קים קרדשיאן | צילום: Shutterstock
קים קרדשיאן | צילום: Shutterstock

בזמן שהאקס שלה עסוק בלהשחיר עליה ובלהעליב עורכות אופנה, קים קרדשיאן מלמדת את קניה ווסט ואת כולנו איך ללבוש חגורה על תקן שמלה ואיך לצאת מלכה אמיתית

|
6 באוקטובר 2022
88 שיתופים | 132 צפיות

שבוע האופנה בפריז ממשיך להכות גלים לאחר סיומו: מההדים שהותירה התצוגה של בית האופנה Coperni בכיכובה שלבלה חדיד שעלתה למסלול עירומה ורוססה בספריישהפך לשמלה בלייב, ועד תצוגת הפתע של הראפרקניה ווסט, שהציג טי שירט עם הכיתוב "White Lives Matter" (פרפרזה על תנועת המחאה Black Lives Matter) והשתלח לאחר מכן בעורכת "ווג" גבריאלה קאפרה-ג'ונסון, משום שהעיזה למתוח עליו ביקורת. מה שהתחיל כגימיק פרובוקטיבי התלקח במהירות בשדה הרשת, והראפר מצא עצמו במלחמה מול עולם האופנה שיצא להגנתה – מעורכי ועורכות "ווג" באשר הם ועד שמות כמוג'יג'י חדידולינדה אוונג'ליסטה.

>> תבריקי: זו בדיוק העונה לקצת סאטן

ווסט לא הסתפק בלעצבן את עולם האופנה דרך אגב, והכריז מלחמה גם על משפחת קרדשיאן. קניה, המכנה עצמו בימים אלה Ye, יצא במאתיים קמ"ש על קלואי קרדשיאן, לאחר שזו יצאה להגן על האחות שלה והאקסית שלו, קים קרדשיאן. קניה האשים את קים קיי בכך שעשתה מחטף לילדיהם המשותפים, וכינה את כל בנות משפחתה "שקרניות" בפוסט שלו באינסטגרם.

לקניה, או Ye, או Yeezy, היה שבוע ביזי. בין כל השריפות שהוא הבעיר, הוא גם הספיק לפתוח את התצוגה המדוברת של בלנסיאגה בשבוע האופנה בפריז, מותג היוקרה החביב על בנות משפחת קרדשיאן בניהולו האמנותי של דמה גווסאליה. בין הסלבס שנצפו בשורה הראשונה הייתהקיילי ג'נר, שחתמה רצף שלהופעות תמוהות בשבוע האופנה בפריזבשמלה ורודה ושעירה. קימי לא הגיעה הפעם לתצוגה של בלנסיאגה, אבל מנגד היא לא בזבזה זמן ואנרגיות על הטרלול של האקס. מה היא כן עשתה? העבירה שיעור מאלף באיך לצאת מלכה.

קים שיתפה את 331 מיליון עוקביה באלבום תמונות לוהט במיוחד, בו היא מתועדת בשמלת סטרפלס קצרצרה עשויה חגורות עור ובמשקפי שמש של בלנסיאגה, בעודה שוכבת על אדמה בוצית – כמו הסט הבוצי ששימש לתצוגה של בית האופנה. רימי כתבה: "לא יכולתי להגיע לתצוגה של בלנסיאגה, אז דמה שלח את התצוגה אליי". אהבנו.

>> אנג'לינה ג'ולי טוענת כי בראד פיט תקף אותה. הסימנים למערכת יחסים אלימה

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!