השמלה הפרחונית של קייט מידלטון אזלה. איזה כיף שמצאנו 5 שמלות דומות עד 269 ש"ח

אביב הגיע: השמלה הפרחונית שלבשה הדוכסית קייט מידלטון בביקור המלכותי בבליז משגעת את הרשת. למרבה הצער, היא כבר אזלה מהמלאי. למרבה השמחה, מצאנו 5 שמלות משמחות בסגנון - ובמחירים מעולים
רק אתמול סיפרנו לכן על הנסיעה של קייט מידלטון והנסיך וויליאם לקריביים, שכללה ביקור בבליז, במסגרתו הם נצפו חמדמדים ומפזזים כאחד האדם. אבל מתברר שלא רק סשן ה"רוקדים עם דוכסים" שדפקו השניים גורם לרשת לצהול, אלא גם האאוטפיט של הדוכסית האהובה, אלא מה.
>> אחרי הסערה הפודקאסט של הארי ומייגן מגיע לספוטיפיי
מידלטון לבשה שמלת פרחונית של המעצבת טורי ברץ', באורך מידי ובגזרה משוחררת, עם מחשוף מרובע ואלמנט של כיווצים באזור החזה והשרוולים. השמלה נמכרת ב-582 דולר באתר נורדסטרום (שעושה משלוחים לישראל), אבל כיאה לבהלה הצרכנית סביב האאוטפיטים של מידלטון – היא כבר סולד אאוט. את הלוק השלימה הדוכסית עם משקפי שמש של ריי באן, נעלי אספדריל לבנות של סטיוארט ויצמן ועגילי סטייטמנט כחולים של המותג הצרפתי סזאן המתכתבים עם צבע השמלה. הצבעים הדומיננטיים של השמלה – כחול ואדום – מתכתבים עם הצבעוניות של דגל בליז.
בינתיים, ברשת ובאתרי האופנה מעבר לים מציעים מגוון הצעות הגשה ללוק של מידלטון, עם שלל אלטרנטיבות לשמלה שאזלה. הנה כמה אופציות שמצאנו עבורכן:





>> גילינו איך להשיג את הג'ינסים של טופשופ