שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
שף מנה שטרום
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
קלאסיקה איטלקית
שקשוקה עם מוצרלה פרסקה ואנשובי
מאת
שף מנה שטרום
29 בנובמבר 2015
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת