שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
ברילה
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
ברילה
פסטה קרועה עם אספרגוס טרי, ארטישוק, אפונה וגבינת פיקורינו
מאת
ברילה
ו
אמיר מרקוביץ'
23 באוקטובר 2017
עיקריות
פסטה מפלדינה, עגבניות שרי צלויות, זיתי קלמטה, אנשובי ופטה
מאת
ברילה
ו
אמיר מרקוביץ'
13 במאי 2015
עיקריות
פסטה קסרצ׳ה ברוטב רוזה, צנוברים, בייבי מוצרלה, בזיליקום ופרמזן
מאת
ברילה
ו
אמיר מרקוביץ'
13 במאי 2015
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת