Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

איילת שקד הפתיעה את אביב גפן, וגם אותנו

איילת שקד ואביב גפן | צילום: רון קדמי, אלון לוין
איילת שקד ואביב גפן | צילום: רון קדמי, אלון לוין

אביב גפן ציין את יום הולדתו ה-50 במסיבה מצומצמת בה נכחו גם החברות הקרובות דניאל עמית ואיילת שקד. לא תאמינו מי הייתה אחראית על העוגה

|
15 במאי 2023
88 שיתופים | 132 צפיות

הרוקר האהוב עלינואביב גפןחגג לאחרונה את יום הולדתו ה-50. לכבוד המאורע המרגש הוא ערך חגיגה מצומצמת בהשתתפות בני משפחה וחברים קרובים, ביניהם חברתו הקרובהאיילת שקדוהחברה הטובה בלוגרית האוכלדניאל עמיתשתיעדה את האירוע. היינו מצפות שמי שתהיה אחראית על הכיבוד באירוע היא עמית, בכל זאת מדובר באושיית קולינריה, אבל להפתעתנו מי שהכינה את עוגת יום ההולדת הייתה השרה לשעבר שקד בכבודה ובעצמה.

>> 50 מלאו לנער: חמישה שיעורים לחיים שלמדנו מאביב הגפן

אביב גפן חוגג יומולדת | צילום: צילום מסך מאינסטגרם
אביב גפן חוגג יומולדת | צילום: צילום מסך מאינסטגרם

שקד אפתה פאי תפוחים שזכה לפרגונים בסטורי של עמית וכל החברים ובני המשפחה שרו לגפן יום הולדת שמח. גפן הובך מכל הסיפור, כפי שמגלה עמית בסטורי, אבל בקטע חמוד מאוד. כידוע, גפן עובר תקופה מורכבת. אביו,יהונתן גפןז"ל, נפטר לפני פחות מחודש, ובמקביל הוא מנסה לחזור לשגרה. בשבוע שעבר הוא קיים את נשף הרוק המטורף שלו בפארק הירקון, אל מול קהל של עשרות אלפי איש. ביקורת הושמעה כלפי גפן שבחר לקיים את המופע למרות המצב הבטחוני, וכעת רוכשי הכרטיסים הדרומיים שלא יכלו להגיע למופע בשל המצב מאיימים בתביעה ייצוגית. אנחנו מאחלות לגפן מזל טוב ומקוות שהצליח למצוא את רגעי האושר בחגיגה עם החברים, ושעוגת התפוחים של שקד הייתה טעימה כמו שהיא נראית!

איילת שקד בחגיגות יום ההולדת של אביב גפן | צילום: צילום מסך מאינסטגרם
איילת שקד בחגיגות יום ההולדת של אביב גפן | צילום: צילום מסך מאינסטגרם
עוגת היומולדת שהכינה איילת שקד | צילום: צילום מסך מאינסטגרם
עוגת היומולדת שהכינה איילת שקד | צילום: צילום מסך מאינסטגרם
רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!