ספיאדיני תרנגולת ופרושוטו של שף מיכאל גרטופסקי

ספיאדני תרנגולת ופרושוטו | צילום: בן יוסטר | סטיילינג: קרן ברק
ספיאדני תרנגולת ופרושוטו | צילום: בן יוסטר | סטיילינג: קרן ברק

השף מיכאל גרטופסקי מכין לכם בילוי בסטייל בעזרת מתכון איטלקי לשיפודי פרגית ופרושוטו עם בזיליקום

88 שיתופים | 132 צפיות

ספיאדיני תרנגולת ופרושוטו

חומרים ל-8 שיפודים | קל | לא כשר

400 גר' פרגיות חתוכות לרצועות באורך 2 ס"מ
חופן עלי בזיליקום
100 גר' פרושוטו פרוס דק
2 כפות שמן זית

ספיאדני תרנגולת ופרושוטו | צילום: בן יוסטר | סטיילינג: קרן ברק
ספיאדני תרנגולת ופרושוטו | צילום: בן יוסטר | סטיילינג: קרן ברק

אופן ההכנה

1. משפדים בכל שיפוד רצועת פרגית ועלה בזיליקום ומגלגלים רצועות פרושוטו מסביב לעוף.

2. מחממים מחבת טפלון (עדיף עם פסים) עם שמן זית ומשחימים את השיפודים על להבה נמוכה עד שהעוף מוכן (עושים חריץ כדי לבדוק) והפרושוטו מושחם היטב.

מתכונים נוספים של השף מיכאל גרטופסקי:
1. לינגוויני חריף עם שרימפס קריסטל
2. פיצה סיציליאנית
3. אספרגוס בפונדו פרמזן
4. ארנצ'יני בסלסה ורדה