ספיאדיני תרנגולת ופרושוטו של שף מיכאל גרטופסקי
השף מיכאל גרטופסקי מכין לכם בילוי בסטייל בעזרת מתכון איטלקי לשיפודי פרגית ופרושוטו עם בזיליקום
88 שיתופים | 132 צפיות
ספיאדיני תרנגולת ופרושוטו
חומרים ל-8 שיפודים | קל | לא כשר
400 גר' פרגיות חתוכות לרצועות באורך 2 ס"מ
חופן עלי בזיליקום
100 גר' פרושוטו פרוס דק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. משפדים בכל שיפוד רצועת פרגית ועלה בזיליקום ומגלגלים רצועות פרושוטו מסביב לעוף.
2. מחממים מחבת טפלון (עדיף עם פסים) עם שמן זית ומשחימים את השיפודים על להבה נמוכה עד שהעוף מוכן (עושים חריץ כדי לבדוק) והפרושוטו מושחם היטב.
מתכונים נוספים של השף מיכאל גרטופסקי:
1. לינגוויני חריף עם שרימפס קריסטל
2. פיצה סיציליאנית
3. אספרגוס בפונדו פרמזן
4. ארנצ'יני בסלסה ורדה