בא לנו ללבוש את שמלת ההיריון הלבנה של דנה פרידר

אירוע השקה אופנתי ומתוקשר גרם לסלבס לקפוץ לקניון, ולא יכולנו שלא להבחין בלוק הניינטיזי של דנה פרידר בחודש שישי, הז'קט הנחשק של בר רפאלי והמכנסיים המעולים של אורנה דץ
ערב רב של סלבריטיז מקומיים גדש אתמול (שני) את קניון עופר רמת אביב, ולא מתוך בהלת שופינג של מבצעי נובמבר – אלא מתוך רספקט ופרגון לאורנה אלוביץ', שחגגה שלוש שנים למותג האופנה שלה NOODY, והרימה לכבוד המאורע חנות פופ-אפ (שתפעל בקומת הכניסה עד 5.12).
>> אורנה אלוביץ' שוברת שתיקה: "זו הייתה מערבולת שטלטלה את המשפחה"
בין כל החברות והחברים שהגיעו לפרגן, צדו את עינינו בראש ובראשונה דנה פרידר ויהודה לוי – המצפים והמאוהבים מתמיד. פרידר, שנמצאת בחודש שישי להריונה, שידרה גראנג' ניינטיזי מדויק בשמלת מידי לבנה וצמודה של קלווין קליין (שהיא פשוט סטייל בלי קשר להיריון), ז'קט ג'ינס אוברסייז בשטיפה בהירה ונעלי מוקסינים מזמש בגוון קפה עם סוליות טרקטור שחורות וצ'אנקיות.
>> מאמא מיה! דנה פרידר חושפת בטן היריונית בביקיני
גם בר רפאלי, חברתה הקרובה של אלוביץ', באה לפרגן – ולבשה בגד גוף מבית המותג שלה NOODY. מתחת לבגד הגוף בצבצה חזיית תחרה שחורה של פמינה (מה שכבר הפך לסימן ההיכר האופנתי של ברבור), כאשר לכל זה היא הצמידה ז'קט קרופ נחשק של סלין עם כפתורים זהובים ומכנסיים מחויטים של איזבל מארה. בשתי מילים: סופר שיק.
>> רותם סלע ובר רפאלי כבר שם: ה"סיגריה" הוא הג'ינס החם של הסתיו
>> אורנה דץ זרקה על עצמה משהו ונראית פגז בגיל 61
בהזדמנות זו הרשו לנו לזרוק מילה טובה גם על אורנה דץ, שהגיעה לאירוע בלוק קז'ואלי עם מכנסיים קוליים למכביר שאנחנו חומדות לעצמנו – מכנסיים של אדידס בגזרה ספורטיבית עם הדפס של פסי סיכה דקים מהמלתחה הגברית.
ומי עוד היו שם?