שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
השף דיוויד פרנקל
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
אוכל
כמו במסעדה: דיוויד פרנקל מגלה את המתכון שלו לפסטה קרבונרה
מאת
השף דיוויד פרנקל
7 בפברואר 2024
קלאסיקה איטלקית
מתכון לסלט עגבניות, תפוחי אדמה, אנשובי ומוצרלה פרסקה
מאת
השף דיוויד פרנקל
13 בדצמבר 2015
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת