שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
שף יוגב ירוס- "ליטל איטלי"
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
מחלבות גד
אניולוטי דלורית וריקוטה בחמאה אגוזית
מאת
שף יוגב ירוס- "ליטל איטלי"
30 בנובמבר 2015
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת