שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
מיכל מוזס
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
אוכל
כל גרגר, זהב: מתכון לסלט חומוס, פטריות מושחמות ופסטו
מאת
מיכל מוזס
5 בדצמבר 2024
אוכל
ביס של עונג: איך להכין פאדג’ שוקולד בבית?
מאת
מיכל מוזס
21 בנובמבר 2024
אוכל
מנה חורפית מהחלומות: מתכון לפאי רועים עם טוויסט
מאת
מיכל מוזס
7 בנובמבר 2024
אוכל
טעם של עוד: מתכון לקובה מטוגנת בלי גלוטן
מאת
מיכל מוזס
6 בנובמבר 2024
אוכל
קלות להכנה ונטרפות בשנייה: עוגיות שיבולת שועל, תפוח ופקאן
מאת
מיכל מוזס
31 באוקטובר 2024
אוכל
כמו במסעדה: מתכון לביף סטרוגנוף קלאסי וביתי
מאת
מיכל מוזס
31 באוקטובר 2024
אוכל
מג'דרה עם טוויסט: תבשיל אורז וחומוס עם כרובית
מאת
מיכל מוזס
15 באוקטובר 2024
אוכל
ארוחת ערב ב-10 דקות: פנקייק מלוח עם גבינה ופטריות
מאת
מיכל מוזס
15 באוקטובר 2024
אוכל
דאבל טראבל: פרנץ’ טוסט דו-קומתי עם קוקוס ושוקולד
מאת
מיכל מוזס
5 בספטמבר 2024
אוכל
חם ומנחם: גראטן תפוחי אדמה, עגבניות ובצל בזיגוג טחינה
מאת
מיכל מוזס
2 בספטמבר 2024
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת