שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
מיכל מוזס
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
כתבות
אוכל
דאבל טראבל: פרנץ’ טוסט דו-קומתי עם קוקוס ושוקולד
מאת
מיכל מוזס
5 בספטמבר 2024
אוכל
חם ומנחם: גראטן תפוחי אדמה, עגבניות ובצל בזיגוג טחינה
מאת
מיכל מוזס
2 בספטמבר 2024
אוכל
כדורים נגד דיכאון: קציצות ברוטב אפונה עם טעם של בית
מאת
מיכל מוזס
15 באוגוסט 2024
אוכל
תמיד בא טוב: מתכון לאורז עם ירקות כתומים
מאת
מיכל מוזס
12 באוגוסט 2024
אוכל
ארוחת צהריים מושלמת ב-5 דקות: חזה עוף עם תרד ופטה
מאת
מיכל מוזס
16 ביולי 2024
מתכונים
ארוחת צהריים ב-10 דקות עבודה: עוף אסייתי בשקית קוקי
מאת
מיכל מוזס
27 ביוני 2024
מתכונים
קצת נחמה לנשמה: עוף ובטטות עם חרדל, שום ודבש
מאת
מיכל מוזס
25 ביוני 2024
אוכל
איך להכין ביצה עלומה מושלמת כמו במסעדה? מדריך
מאת
מיכל מוזס
19 במרץ 2024
אוכל
ארוחת שישי מושלמת: מתכון לעוף עם חרדל, תפוזים ודבש
מאת
מיכל מוזס
6 במרץ 2024
אוכל
סיר מלא בכל טוב: מתכון לגולאש קלאסי כמו שההונגרים עושים
מאת
מיכל מוזס
25 בינואר 2024
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת