שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
בשר
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
אוכל
קדרת הפלא: מרק בשר ביתי ועשיר שמוכן תוך שעה בלבד
תמי עמר
19 בפברואר 2025
אוכל
עסיסיות ומתקתקות: מתכון לקציצות בקר בטריאקי ביתי
אוריה גבע
18 בפברואר 2025
אוכל
מנה שחוצה יבשות: מתכון לקובה בבישול איטי ביין אדום
אמיר קרונברג
6 בפברואר 2025
אוכל
טעמים מכל העולם בסיר אחד: מתכון לגולאש קיבוץ גלויות
מאת
רות אוליבר
5 בפברואר 2025
אוכל
אין כמוהו בעולם: ספגטי בולונז של לייזה פאנלים
מאת
לייזה פאנלים (חגית ביליה)
30 בינואר 2025
אוכל
קציצות אבוחצירה מתובלות באהבה: המתכון הכי מבוקש ברשת
יונית צוקרמן
12 בדצמבר 2024
אוכל
טעם של עוד: פילה בקר עם קרם חצילים ופלפלים חריפים
שף אבי כהן
5 בדצמבר 2024
אוכל
מהמטבח של סבתא: קציצות בשר ברוטב חמוץ צהוב
שפית אבישג לוי
5 בדצמבר 2024
אוכל
אוצר מהתנור: מאפה פסטה ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן
מאת
יוגב ירוס
28 בנובמבר 2024
אוכל
מילאנו פינת קהיר: לזניה ללא גלוטן מעלי מכרוב עם בשר של יוסי שטרית
שף יוסי שטרית
21 בנובמבר 2024
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת