קרפ סנט מור ודבש
השף יונתן בודק מקרפרי ברטון משדרג את הבלינצ'ס של שבועות והופך אותו לקרפ צרפתי מושלם עם גבינת סנט מור בזיגוג דבש
88 שיתופים | 132 צפיות
חומרים ל-4 מנות | קל | חלבי
4 קרפים מלוחים
300 גר' גבינת סנט מור פרוסה דק
4 כפיות דבש
100 גר' שקדים פרוסים קלויים
פלפל שחור
צרור רוקט
אופן ההכנה
1. מקפלים כל קרפ לחצי, מניחים כמה פרוסות של סנט מור, בוזקים פלפל שחור, מזלפים את הדבש, מפזרים רוקט ומקפלים שוב לחצי.
מתכונים לקרפים צרפתיים נוספים:
1. קרפ סלמון, שמנת וביצה
2. קרפ צרפתי טבעוני עם ארטישוק וכמהין
3. קרפ טאטין
4. קרפ בנופי
צילום רונן מנגן | סטיילינג אינה גוטמן | כלים קרמיקאית עירית בירן, 054-4297900 | ברטון קרפרי מקומי אבן גבירול 52 תל אביב, 03-6358221