Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

נלי תגר: "בעל טוב אפשר להפעיל"

הבעל אחראי על האוכל. נלי תגר | חולצה ונעליים זארה | מכנסיים  Style for Rent | צילום: עידו לביא
הבעל אחראי על האוכל. נלי תגר | חולצה ונעליים זארה | מכנסיים Style for Rent | צילום: עידו לביא

היא קמה לצילומים ב-4 בבוקר ועדיין לא מוותרת על יוגה לפני יום עמוס. איך היא מספיקה הכל? 12 נשים מובילות מצליחות לעצור את הזמן בפרויקט מיוחד

|
6 ביולי 2016
88 שיתופים | 132 צפיות

הבעל אחראי לצד הקולינרי ודווקא בימים עמוסים במיוחד היא מתוכננת מאוד ומספיקה לעשות הכי הרבה

שחקנית. בת 32, נשואה. מתגוררת בתל אביב.

נלי תגר: "אני מאמינה שאנשים צריכים שגרה כדי לנהל נכון זמן, ואני אוהבת שגרה לחוצה עם ימים עמוסים מבוקר עד לילה. כשאני עובדת 18 שעות ביממה, אני קמה לצילומים בארבע בבוקר ומספיקה לרדת עם הכלב לטיול ולטפל בכביסה לפני שהמונית מגיעה. אבל בימים שמסתכמים בפילטיס ובצפייה ביוטיוב, קשה לי. חופש לא בריא לי ודווקא באי עשייה אין לי כוח ואני מתעצלת אפילו להכין אוכל. את סדר העדיפויות בחיי אני עושה לפי מה שחשוב לי יותר: האם להכין סלט כרוב שביקשו ממני להביא למסיבה או לנצל את הזמן לשים מסכת פנים שתמחק לי את קמטוטי העיניים? אני אומרת: לא לסלט כרוב – כן למסכה ואביא יין. יש אנשים שלא ישנים כשיש כלים בכיור, לי יותר חשוב לפני השינה להשקות את פניי בכל הקרמים, הסרומים והוויטמינים, ואני גם לא יכולה להסתובב עם גבות לא מסודרות. בגלל סדרי העדיפויות הברורים שלי למדתי להפעיל אחרים, ואני טובה בלתפעל את הסביבה: אימא, חברות. אני חושבת מהר, אבל לא נהנית מספיק מהדרך ולא מצליחה להוריד הילוך. בעלי חי בהילוך אטי יותר. אני האישה הראשונה שמחכה שבעלה יהיה מוכן".

הדרך שלי לנהל את הזמן

"להתחתן. בעל טוב אפשר להפעיל. אני מכינה לו דף משימות ומאצילה לו סמכויות. הוא אמנם חושב שהוא עושה לי 70 טובות ביום אבל בעיניי זה שוויון בנטל המשפחתי. הוא גם אחראי על האוכל וכשהוא לא בבית אני אוכלת בלסמי עם לחם. בנוסף, בעבר אמרתי כן כדי לרצות, גם אם לא התאים לי. היום אם אני לא מעוניינת במשהו אני אומרת לא בצורה ברורה. החיים שלי חופשיים יותר וקל לי יותר לנהל אותם. כשיש לי יום עמוס אני קמה מוקדם ועושה תרגול יוגה עם סרטונים ברשת, זה עוזר לי להגיע מפוקסת לסט".

עוד נשים שהצליחו לעצור את הזמן

מיכל אנסקי
אורלי לוי אבקסיס
עדי שמש
מירי נבו
ד"ר רונית אלמוג
מיכל נגרין
כיראם בלעום
עו"ד נעמי לנדאו
ענבל דרור
ענת הראל
דורין אטיאס

לכל הכתבות

הבעל אחראי על האוכל. נלי תגר | חולצה ונעליים זארה | מכנסיים  Style for Rent | צילום: עידו לביא

הבעל אחראי על האוכל. נלי תגר | חולצה ונעליים זארה | מכנסיים Style for Rent | צילום: עידו לביא

צילוםעידו לביא|ניהול קריאייטיבטל קליינבורט|סטיילינגמזל חסון| איפורענת נוימן |שיערגל איידינגר, זק אלמוג |ע. סטיילינגאלינה אנטוורג|ע. צלםדניאל בן שושן|ע. הפקהליאת לו

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!