מתכון לקרטיב מלון-פטל בפחות מעשר דקות

קרטיב מלון פטל של מורן לילה | צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר
קרטיב מלון פטל של מורן לילה | צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר

בריאים, מצננים וממכרים: כך תכינו קרטיבים מרעננים בבית שיסגרו לכן פינה לקיץ הקרוב

88 שיתופים | 132 צפיות

10-8 שלגונים בנפח 80 מ"ל | 10 דקות+לילה | קל מאוד | כשר | גלידה

החומרים

טבלת מידות ומשקלות
400 גרם מלון חתוך לקוביות
250 גרם פטל קפוא
מעט מיץ לימון
200 גרם (כוס ו-2/3) אבקת סוכר

אופן ההכנה

1. טוחנות את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם חלק. ממלאות תבניות ארטיק ומקפיאות למשך הלילה.

2. מחלצות על ידי טבילה במים חמים.

המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן