כמה קל, ככה טעים: פסטה עם רצועות זוקיני וגבינה צפתית
אוטוטו מגיע שבועות, החג האהוב עלינו - לפחות מבחינה קולינרית. אם בא לכן על מתכון קל להכנה וקליל לעיכול - קבלו את מנת הפסטה המרעננת הזאת
88 שיתופים | 132 צפיות
חום הפסטה מרכך את רצועות הזוקיני מבלי לפגוע בצבע הירוק ובמרקם. גבינה צפתית מוסיפה מליחות עדינה ושונה מהפרמז'ן המוכרת. בתיאבון!
>> רוצות מתכון לעוגת הגבינה הכי מפורסמת בארץ? קבלו
4 מנות | רבע שעה | קל מאד
החומרים
אופן ההכנה
1
מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
2
בינתיים מערבבים את שאר החומרים בקערה.
3
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה עם שאר המרכיבים. מערבבים ומגישים מייד.