כמה קל, ככה טעים: פסטה עם רצועות זוקיני וגבינה צפתית

פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר, סגנון: אוריה גבע
פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר, סגנון: אוריה גבע

אוטוטו מגיע שבועות, החג האהוב עלינו - לפחות מבחינה קולינרית. אם בא לכן על מתכון קל להכנה וקליל לעיכול - קבלו את מנת הפסטה המרעננת הזאת

88 שיתופים | 132 צפיות

חום הפסטה מרכך את רצועות הזוקיני מבלי לפגוע בצבע הירוק ובמרקם. גבינה צפתית מוסיפה מליחות עדינה ושונה מהפרמז'ן המוכרת. בתיאבון!

>> רוצות מתכון לעוגת הגבינה הכי מפורסמת בארץ? קבלו

4 מנות | רבע שעה | קל מאד

החומרים

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.

2

בינתיים מערבבים את שאר החומרים בקערה.

3

מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה עם שאר המרכיבים. מערבבים ומגישים מייד.

המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן