קונסומה עגבניות מגי ומוצרלה פרסקה

קונסומה עגבניות מגי ומוצרלה פרסקה | צילום: אנטולי מיכאלו
קונסומה עגבניות מגי ומוצרלה פרסקה | צילום: אנטולי מיכאלו

מרק עשיר ומרענן שעשוי באהבה. תתכוננו להפיל את האורחים שלכם מהרגליים

88 שיתופים | 132 צפיות

 

מסננים את הנוזלים כל הלילה במקרר בבד חיתול ומקבלים מרק צח, עשיר ומרענן ששותים מכוס. השילוב עם המוצרלה מתכתב עם סלט הקפרזה הקלאסי

החומרים ל־4 מנות

15 עגבניות מגי בשלות
2 שיני שום קלופות
½ צרור בזיליקום
½ צרור אורגנו
1 פלפל חריף שלם ירוק/אדום
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות חומץ אורז
4 כפות שמן זית
2 כדורי מוצרלה פרסקה

להגשה
חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה

1. מניחים בד חיתול על מסננת.
2. במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים מלבד המוצרלה עד לקבלת מרקם אחיד.
3. מעבירים לבד חיתול ונותנים לנוזל השקוף לטפטף לילה במקרר עד לקבלת ליטר נוזל (קונסומה).
4. בוצעים את המוצרלה בידיים ומתבלים במלח ובפלפל.

הגשה
1. בכוס הגשה שקופה מניחים פיסת מוצרלה ויוצקים עליה את הקונסומה. מטפטפים מעט שמן זית, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.

למתכונים נוספים של מחלבות גד

1. צזיקי על חציל טודלה שרוף
2. מלון על הגריל עם גבינת ברי שרופה
3. אספרגוס צרוב עם ביצה עלומה וטוויל פרמזן
4. ירקות מוקפצים עם מנצ'גו
5. סלט עגבניות שרי וויטני קונפי וקרם גבינה בולגרית

צילום בועז לביא | סטיילינג ענת לבל | מתכון דן יושע, ברנז'ה