נינג'ה ישראל: רותי רוסו חוזרת לשגרה באימון כושר משוגע

רותי רוסו פוגעת לנו בול בלב ובשרירי הבטן: אושיית הקולינריה משתפת בקושי לחזור לשגרה ומפתיעה באימון כושר מאתגר במיוחד
כולנו עדיין מנסות להסדיר נשימה ולחזור לשגרה אחרי מלחמת איראן. גם רותי רוסו, אושיית הקולינריה ואחת האושיות החביבות עלינו ברשת באופן כללי, מנסה לחזור לשגרה – וזה כולל גם את שגרת האימונים המרשימה שלה. בין סקוואט לסקוואט, היא מנסחת במילים את בליל הרגשות ששוטף גם אותנו.
>> לוק גורמה: התאהבנו בבגד הים היפהפה של רותי רוסו
>> "חסרה לי גבה": רותי רוסו חושפת את המחלה המסתורית שלה
כושר, כידוע, הוא דרך טובה ובריאה להפיג מתחים ולשמור על אורח חיים בריא, גם אם הלב חבול והגוף מותש מהמתח הרב שהצטבר במשך 12 ימים של מלחמה מאיימת ברמה של פחד אלוהים.
ובכן, אנחנו לא סגורות מה אנחנו יותר – מתרגשות מהמילים שלה, או נפעמות מהאימון המרשים שהיא עושה. "מנסה. באמת מנסה לחזור לשגרה. אבל אין לי מתג הפעלה וכיבוי. הכל מרגיש שיבוש", כותבת רוסו על גבי הסרטון שלה מחדר הכושר. אנחנו מזדהות כל כך עם התחושה, ובקושי מצליחות לגרור את עצמנו לפילאטיס ליד הבית. רוסו ללא ספק נוסכת בנו השראה, עם אימון הכולל סקוואטים מאתגרים, כאשר אין לה קרקע יציבה (על מה את עומדת שם רותי? כריות? כדורים? נו מילא), ובעודה אוחזת חישוק לחיץ. האימון הזה עובד בערך על כל שריר בגוף, וככל הנראה גם על שריר הלב. שאפו עלייך, רותי.