קלה ומעולה: פשטידת ברוקולי וגבינה צפתית של חלי ממן

פשטידת ברוקולי | צילום: shutterstock
פשטידת ברוקולי | צילום: shutterstock

פשטידה דיאטטית של חלי ממן עם ברוקולי, פרחי כרובית וגבינה צפתית, שלא תדרוש מכן יותר מ-15 דקות של עבודה ולא תעשה לכן נקיפות מצפון

88 שיתופים | 132 צפיות

תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ | 1 פשטידה | קל מאוד | כשר | צמחוני

החומרים

1 שקית ברוקולי מוקפא
1 שקית פרחי כרובית מוקפאים
250 גרם גבינה צפתית 1/2% שומן, מגוררת
2 ביצים טרופות
1/4 כפית פלפל לבן
5 כפות חלב 1% שומן

אופן ההכנה

1. שמים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מעט מים, ומאדים כ-10 דקות. מסירים מהאש ומצננים מעט.

2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצפתית, הביצים, הפלפל הלבן והחלב. מוסיפים לכרובית ולברוקולי ובוחשים היטב.

3. מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ- 40 דקות בחום בינוני.

המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן