מעיין אדם משתפת: "התגלה לי ממצא חריג בקוטר 25 ס"מ בבטן"
חודש אחרי לידת בתה, מעיין אדם משתפת היישר מבית החולים כי התגלה ממצא חריג ומדאיג בבטנה. מה יחליטו הרופאים לעשות? בינתיים, רק בריאות ורפואה שלמה
מעיין אדם הדאיגה את 360 אלף העוקבות והעוקבים שלה, כולל אותנו. אושיית הרשת שיתפה אמש (ראשון) כי הגיעה לבית החולים, לאחר שחשה לא טוב, והבוקר (שני) היא מספרת מה קורה איתה על מנת להרגיע את הרוחות.
>> מיכל אנסקי: "לא הקשבתי לגוף ולנשמה, אולי זה היה החטא שלי"
"לכל המודאגות, יש לי ממצא בקוטר 25 ס"מ בבטן. ציסטה כנראה, ענקית וחריגה", מספרת אדם בסטורי שהעלתה בשעה האחרונה לאינסטגרם, ומסבירה: "זה לא הרחם שכבר חזר לגודלו המקורי. הרופאים הכי טובים ממשיכים לבצע בדיקות גדי לבחון את הממצא הזה ולהחליט בנוגע לפרוצדורה. אני רק מדמיינת שמוציאים לי את זה ואני באה עם קוביות בשבוע הבא לעבודה!".
אדם ילדה לפני חודש בדיוק את בתה השנייה קדם, אחות לתבור הבכורה. אמש היא שיתפה בסטורי כי סיימה את היום באמבולנס דוך למיון נשים, ותיעדה את אמה ואחיה שהגיעו ללוות אותה, בזמן שבן זוגה יובל צלנר שמר על הילדות.
אדם סיפרה כי היא בסדר ומחכה ל-CT וכי "כל הרופאים הנחמדים מנסים לפענח את המקרה הרפואי המשונה". אדם הקלילה ולא עשתה דרמה מהמצב, וכתבה: "בינתיים אני מתלוצצת עם רופאיי, אבל צפויה לבלות פה זמן רב והכי מדאיג אותי שאין לי סוללה בנייד". בסטורי עוקב על טהרת ההומור והאווירה הקלילה, תיעדה עצמה אדם בחלוק בית חולים, וכתבה: "הרגע הזה שאת מבינה שאת הולכת לישון רצוף הלילה". בכל זאת, מיתרונות הסיטואציה של לילה בבית חולים, כאימא לתינוקת ופעוטה שלא יודעת שינה רצופה מהי.