החופשה של מור רדמי הפכה לסיוט: "פחדתי שיזיקו לתינוק שלי"

"הרגשתי חוסר אונים". מור רדמי | צילום: שי פרנקו
"הרגשתי חוסר אונים". מור רדמי | צילום: שי פרנקו

במהלך חופשה בפירנצה, בנה התינוק של מור רדמי פיתח חום גבוה והמשפחה מצאה את עצמה בבית חולים מקומי. שם, בין הדאגה לבריאותו, היא נתקלה בסיטואציה מלחיצה במיוחד שגרמה לה לחוסר אונים

88 שיתופים | 132 צפיות

חופשת קיץ משפחתית ראשונה באיטליה הפכה לסיוט עבור מור רדמי, כוכבת "חתונמי" עונה 6. רדמי ובן זוגה דיוויד השכל טסו לפירנצה עם בנם רפאל בן החמישה חודשים, אבל מצאו את עצמם במיון אחרי שהתינוק הקטן פיתח חום גבוה ובכי בלתי פוסק.

>> סקסי מאמא: מור רדמי מ"חתונה ממבט ראשון" בצילומי היריון לוהטים

"זו פעם ראשונה שאנחנו חווים איתו מחלה וחום, וזה עוד קורה בחו"ל", שיתפה רדמי בסטורי לצד תמונה של רפאל מחובר למכשירים.

מור רדמי | צילום: אינסטגרם morradmy@
מור רדמי | צילום: אינסטגרם morradmy@

אלא שלמתח הרפואי הצטרפה גם סיטואציה טעונה במיוחד: בזמן ההמתנה בבית החולים הבחינה רדמי בסירות נייר שעליהן צויר דגל פלסטין. "פעם ראשונה בחיים שאני מרגישה כל כך חסרת אונים", כתבה. "אין לי איך לעזור לילד שלי, ואז אני רואה את הסירות האלה ואני גם בפחדים שהאנשים היחידים שאולי יוכלו לעזור לו, ירצו להזיק לו במזיד כשיגלו מאיפה אנחנו".

מור רדמי | צילום: אינסטגרם morradmy@
מור רדמי | צילום: אינסטגרם morradmy@

לדבריה, הלילה הסתיים בתחושת פחד גדולה – עד כדי כך שביקשה מדיוויד לדבר רק באנגלית כדי שלא יזהו את מוצאם. "עצוב לי לומר שלעולם לא אדע אם זה היה כך גם אם היו יודעים מאיפה אני", הודתה.

מור רדמי | צילום: אינסטגרם morradmy@
מור רדמי | צילום: אינסטגרם morradmy@

הבשורות הטובות: רפאל שוחרר מבית החולים עם אבחנה של קורונה, ורדמי עצמה מנסה להתמודד עם ההשלכות – כולל הרפס שפרץ לה בשפה מהלחץ. אבל אם תשאלו אותה, היא לגמרי מצאה גם קרן אור: "לפחות זה נראה כאילו עשיתי מילוי שפתיים, אז אני זורמת".