טליה יפה ובניגוד לדיאן היא גם נחמדה. ברור שזה מחרפן את כולם

אופק וטליה, "האח הגדול" | צילום מסך, רשת 13
אופק וטליה, "האח הגדול" | צילום מסך, רשת 13

אתמול ב"אח הגדול": טליה מזכירה לכולם את חוסר הביטחון העצמי שלהם, רחל מתגלה כגזענית ופחית משקה בטעם ניינטיז מצליחה להוציא את כולם מפרופורציות

88 שיתופים | 132 צפיות

אז מה היה לנו אתמול בבית האח הגדול? בשלוש מילים: סערה בפחית שוקולית. בשלוש מילים אחרות: תנו לקאזם שוקו. מה, הוא ערבי? נכון, לפעמים נדמה שהוא עושה הכל כדי להתנער מזה. אבל איזה מזל שאני כותבת פה על טלוויזיה ולא על פוליטיקת זהויות כי יש לי חיים. בקיצור, דיירי האח הגדול חוגגים ריב ראשון רציני ביחד בפרק משעמם של פחות מחצי שעה – אז הקריאה על אחריותכן לגמרי.

הריכלת וגם התבכיינת?

מי עומד מאחורי דלת מספר 1? זה אליאב כמובן, שמצותת לכל שיחת ההשחרות של בר וריאווה בנסט – ונתפס על חם. על פי הנורמות החברתיות המקובלות, אדם שנתפס בשעת ריכול אמור להתנצל או לכל הפחות לחוש מבוכה מסוימת – אבל ביקום המעוות של בר כולם אשמים בהכל חוץ ממנה. וזה כולל את טליה שבאותו זמן בכלל הבהירה לאופק שהוא תקוע עמוק בתוך הפרינדזון (אמרתי לכן שאין לה טעם טוב בגברים). כך או כך, השניים רבים פיצוצים. וכשאני אומרת רבים אני כמובן מתכוונת לזה שבר צעקה המון דברים, הרימה אצבעות וידיים וביקשה מאליאב לא לעשות את זה בחזרה. הקונפליקט נקטע כששרין נכנסת למקלחת ומבקשת מאליאב עצת רב כי יש לה טיימינג קומי משוגע. סוף מערכה ראשונה.

"האח הגדול" | צילום מסך, רשת 13
"האח הגדול" | צילום מסך, רשת 13

טליה עושה לכולם חם

עם כל הכבוד לפשוטע, אני עדיין לא חתמתי על חברות במועדון המעריצים של טליה. אף על פי כן, ריספקט גדול לאישה שעצם הקיום שלה מצליח לחרפן כל כך הרבה אנשים במקסימום קלאס ואפס מאמץ. כלומר, טליה מאוד יפה ובשונה מדיאן – היא גם נחמדה. שתי תכונות האופי האלו מצליחות להציף בשאר דיירי הבית את כל חוסר הביטחון ועניינים שהם שונאים בעצמם. בגדול, אני מעריצה ומקנאה למרות שהיא נמשכת לאליאב. נו מה, אף אחת לא מושלמת.

כל הריקאפים והכתבות על האח הגדול

קאזם נתפס על חם

בפרק הקודם קאזם החליט להחביא שוקולית ובכך למעשה השלים את הטרנספורמציה הציונית שלו כשהפך ללוחם אצ"ל נועז בחזית המשבר התקציבי. אני חוזרת, אתמול צפינו באיש בוגר נלחם על זכותו לשתות שוקו בעולם של אספרסו וחלב שיבולת שועל. הוא לא צריך שתריבו איתו, הוא צריך שתחבקו אותו ותגידו לו שביבי אוהב אותו.

אבל נתנאל ודיאן AKA ציר הרשע, לא אוהבים לראות שלכולם נחמד וטוב. זה קשור לעובדה שלנתנאל הייתה ילדות קשה ודיאן סתם כלבה או משהו כזה – ולכן השניים מחליטים לחשוף את הסליק המאולתר של קאזם (ועל הדרך גם כמה פחיות טונה מתחת למזרון של אופק) ומייצרים שם סצנה שמחממת את כל דיירי הבית, אם כי מאוד מבדרת את כל מי שצופה בה – בעיקר כי מסתבר שקאזם למד לריב באקדמיה לביפים ע"ש דנה אינטרנשיונל. ואיך נאמר את זה בעדינות, יש לנו פה עסק עם תלמיד מצטיין. חודש הגאווה אז תכבדו את האוחצ'.

העובדה שפחית משקה בטעם ניינטיז מצליחה להוציא את כולם מפרופורציות (כולל רחל שמציעה לשפוך את הכל לאסלה למרות שהיא לא נוגעת בסוכר ומזרחים) – היא דו פרצופית. תראו, זה לא שאני מעריצה של קאזם כמו שאני אוהבת לראות אותו גורם לדיאן ונתנאל לסבול, פשוט לא ברור גם באיזו חוצפה בר והיתר יוצאים עליו. אני מזכירה לכן שמדובר במישהי שמנעה מאנשים אוכל כדי שיהיו לה סיגריות.

למה "האח הגדול" כל כך מתעקש לנסות לצלם סרט פורנוגרפי ציוני?

רחל המרכלת והגזענית

רחל בורטה (ולנצח אפנטז על כדור מוצרלה שמנמן בגללה) לא תעזוב באמת בטרם תטפטף עוד קצת שמן שיזוף למדורה. במהלך ריב השוקו היא החליטה לעקוץ את קאזם עם אמירה חלולה שקשורה לעובדה שאין לו חברים. אך כשריאווה קמה להגנתו ומסבירה לה שהיא טועה – רחל מציעה לה לחזור לכפר. כן, אם זה נשמע כמו גנון זה מרגיש כמו גנון. וכן, זו הערה גזענית ואומללה שאין צורך לנמק. אבל אל תשכחו מי אמרה לכן בטקסט הקודם שהיא לא מסתדרת עם מיעוטים. למרות הכל, אני מתעקשת להביט בחצי כוס השוקו המלאה. כי לפחות בזכות התאקל הזה גילינו שריאווה עדיין בבית.

ריוואה, "האח הגדול" | צילום מסך, רשת 13
ריוואה, "האח הגדול" | צילום מסך, רשת 13

אילנה ודיאנה שורפות את הטיקטוק. עדן פינס והפשוטע כבר התמכרו