Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

ריהאנה תובעת את טופשופ

צלם: Liam Mendes, ויקישיתוף (עיבוד תמונה)
צלם: Liam Mendes, ויקישיתוף (עיבוד תמונה)

ריהאנה תובעת את רשת האופנה טופשופ לאחר שהשתמשה בדמותה על חולצה מבלי לשלם לה תמלוגים. במידה שתזכה, הזמרת יכולה ליצור תקדים משפטי בנושא זכויות יוצרים בבריטניה

|
22 במאי 2013
88 שיתופים | 132 צפיות

בדיוק בזמן השקת הקולקציה החדשה שלה ל"ריבר איילנד", החליטה הזמרת ריהאנה לתבוע את "טופשופ", אחת הרשתות המתחרות של המותג, לאחר שנעשה שימוש בדמותה על חולצת טי שנמכרה בקיץ שעבר.

התצלום של הזמרת, שמופיע על גבי החולצה, נלקח מתוך הקליפ We Found Love דרך הצלם.

ריהאנה תובעת בגלל עיקרון

על פי מקורות המקורבים לזמרת, ריהאנה ניסתה לעצור את מכירת החולצות מספר פעמים, אך נענתה בשלילה, וזאת מאחר שהחוק הבריטי מאפשר לעשות שימוש באימג'ים של אדם מבלי לשלם לו. "התמונות נקנו מהצלם והם לא שילמו לזמרת עצמה", סיפר מקור לניו יורק פוסט. "ריהאנה החליטה לתבוע כעניין עקרוני".

הדיון בנושא יתקיים במהלך הקיץ בבית המשפט, ומהווה קייס מעניין בנושא זכויות יוצרים שיכול ליצור תקדים משפטי, מאחר שהחוק הבריטי מאשר להשתמש בתמונות באופן כמעט חופשי, אלא אם כן מדובר בסימן מסחרי.

מטופשופ ישראל נמסר שאין תגובה של הרשת העולמית לעניין זה.

>> עוד ב-BelleMode: איך בוחרים בגדים מחמיאים?

>> עוד ב-BelleMode: כך תבחרי את הג'ינס שהכי יתאים לך

>> עוד ב-BelleMode: טריקים שיעזרו לך להיראות רזה יותר

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!