קציצות בשר וכרישה

מנה מהירה וקלה להכנה לקציצות עם תוספת מיוחדת
88 שיתופים | 132 צפיות
כשר, בשרי, קל, מהיר
החומרים ל-8-6 מנות:
- 2 ק"ג (7-5 יח') כרישה (החלק הירוק)
- 500 גר' בשר טחון
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 4 ביצים
- ¾1 כוסות קמח (או קמח מצה)
- שמן לטיגון
- 1/2 כוס קמח (או קמח מצה) לטבילה
אופן ההכנה:
- חותכים את הכרישות לקטעים קצרים. מבשלים במים רותחים 30-25 דקות עד ריכוך. מסננים היטב וטוחנים במעבד מזון.
- מוסיפים את שאר החומרים, מלבד השמן, ומערבבים היטב.
- מחממים שמן לטיגון, נוטלים 2-1 כפות מהתערובת ויוצרים קציצות. מגלגלים בקמח (לא חובה) ומטגנים עד השחמה.
טיפסקל: להפחתת הקלוריות במנה השתמשו בבשר דל שומן, או שלבו כמה סוגי בשר.