פינוק של בוקר: קפה קר, קרמי ומעודן למבינות עניין

קפה אלטרנטיבי של רינת צדוק | צילום: דניאל לילה
הדרך הכי מקורית ואנינה שמצאנו לפתוח את הבוקר: לא כוס קפה ולא מעדן, אלא משהו באמצע. חלב הקוקוס מוסיף מרקם קרמי ומרכך את המרירות - מומלץ להכין מראש ולתת לקפה לנוח ללילה במקרר להעמקת הטעם
88 שיתופים | 132 צפיות
350 מ"ל | 10 דקות ועד לילה | קל מאוד | כשר | טבעוני
הכנה מראש והקפאה: אפשר להכין שלושה ימים מראש ורצוי לתת לקפה לילה במקרר לפני שלוגמים ממנו – ככה הטעמים מתאחדים.
החומרים
1 מכל (250 מ"ל) חלב קוקוס טבעי
1/2 כפית מחית וניל
1/2 כפית הל טחון
2 מנות אספרסו
סירופ מייפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים (שימו מעט סירופ מייפל, תמיד תוכלו להוסיף בהמשך), בבלנדר או בעזרת מטרפה. טועמים ומוסיפים סירופ מייפל אם יש צורך.