קוקטיילים מהחבית
בקבוקי בירה שיוצאים לפלרטט עם קוקטיילים מיוחדים, הופכים את ליל הסילבסטר במסעדת ויקי כריסטינה בתחנה לחוויה ספרדית מושלמת
Caribian beer
מרכיבים:
200 מ״ל ג‘ייקובסון סאאז בלונד
60 מ״ל רום קפטן מורגן ספייס
דש מונין אננס
1 כף גדושה של קוביות אננס וליצ‘י
הכנה: מוזגים רום, בירה ומונין אננס לכוס קוקטייל, בוחשים קלות ומוסיפים את הפירות.
אנסלדה קובנה קון פויו
נתחי עוף במשרה קני סוכר, רום ועשבי תיבול בציפוי פריך עם קרעי אייסברג, בצל סגול, ליצ‘י ולבבות דקל בוויניגרט אננס קוקוס.
קלרה קון לימון
קוקטייל רחוב ספרדי מסורתי. במקור המתכון כלל מיץ לימונים טריים אך בעידן המודרני התחלף מיץ הלימון בפאנטה לימון.
מרכיבים:
300 מ״ל סטלה ארטואה
160 מ״ל פאנטה לימון
פלח לימון או ליים לקישוט
הכנה: מוזגים לכוס פיינט את הבירה והפאנטה ומקשטים בפלח לימון.
סביצ'ה קון נאצ'ו פריטו
קוביות דג ים, עגבנייה, נאצ'וס מעושן ועשבי תיבול במיץ לימון ושמן זית.
Citron bitter beer
מרכיבים:
150 מ״ל ג׳ייקובסון אקסטרה פילזנר
30 מ״ל קמפרי או אפרול
80 מ״ל מיץ מתפוזים ואשכולית אדומה
דובדבן אמרנה לקישוט
פלח תפוז לקישוט
הכנה: מערבבים קלות את כל המרכיבים בכוס גבוהה ומקשטים בתפוז ודובדבן.
קסדייה ברבאס
קסדייה במילוי 4 גבינות, מוגש עם רוטב האבנרו חריף.