פסטרמה בקר

פסטרמה בקר | צילום: בן יוסטר
פנקו את עצמכם במנה קרניבורית מושלמת: פסטרמת עגל ביתית ועסיסית בציפוי חרדל דיז'ון, לכריך, לסלט או סתם ככה
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים (ל-4 מנות)
3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
2 כפות דבש
1 כף שמן
1 שום כתוש
1 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מעושנת
1 כף מלח
1 ק"ג סינטה עגל
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומושחים את הבשר בתערובת.
עוטפים את הנתח בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 12 שעות.
צולים את הנתח בתנור שחומם מראש ל־230 מעלות במשך 6 דקות.
מורידים את החום ל־180 מעלות וצולים במשך 18 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים דק.