עוגת שוקולד מהירה
רוצים עוגת שוקולד עכשיו? קבלו מתכון זריז ומשובח
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 200 גר' שוקולד מריר
- 200 גר' חמאה
- 5 ביצים
- 200 גר' (1 כוס) סוכר
- 100 גר' (כ-3/4 כוס) קמח תופח
- 1 כפית נס קפה
לציפוי:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 50 גר' גלוקוזה
- 250 גר' שוקולד מריר, קצוץ
אופן ההכנה:
- ממיסים שוקולד וחמאה בסיר אדים כפול.
- מקציפים ביצים וסוכר לקצף סמיך, ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד.
- מקפלים פנימה קמח ונס קפה.
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות בחום של 170 מעלות. מצננים על רשת.
הציפוי:
- מרתיחים בסיר שמנת וגלוקוזה ויוצקים על השוקולד.
- מערבבים עד שהשוקולד נמס ויוצקים בעזרת מצקת על העוגה. מצננים.