עוגת גבינה קלה
בשלושה שלבי הכנה פשוטים תוכלו להכין עוגת גבינה דלת קלוריות וטעימה. בתאבון
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה
גרידת תפוז או לימון
3 כפות קמח
1 כף קורנפלור
1/2 כפית אבקת אפיה
תפוח עץ מרוסק
4-5 שקיות ממתיק מלאכותי (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בשתי קערות נפרדות, את החומרים היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד.
2. שופכים את תוכן הקערה של החומרים היבשים לתוך הרטובים ובוחשים היטב.
3. מעבירים את התערובת לתבנית חד פעמית קטנה או מוארכת, משומנת קלות.
4. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני (180 מעלות), עד להשחמה.