סלט נודלס עם ירקות ובוטנים
סלט נודלס עם ירקות ובוטנים המשמש כארוחת ערב או כתוספת
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
ל-4 מנות:
- 150 גר' אטריות אורז או אטריות שעועית דקיקות
- 2 גזרים, חתוכים לרצועות דקות
- 2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
- 1/2 כוס בוטנים מומלחים ללא קליפה, קצוצים גס
- 1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים גס
לרוטב:
- 1 כף שמן שומשום
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
משרים או מבשלים את האטריות על-פי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לקערת ערבוב.
מערבבים בנפרד את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת סגורה.
מוסיפים לקערה את הבוטנים, הירקות והכוסברה.
יוצקים את הרוטב ומגישים. ניתן לשמור עוד יום במקרר.
מגוונים: זהו סלט בסיסי שיקבל באהבה תוספות מגוונות כמו: רצועות טופו מטוגנות, רצועות חזה עוף או בשר בקר, ירקות נוספים (כמו: צנון, שורש סלרי, סלק חי או מבושל ופלפל צ'ילי), וגם אגוזים שונים (כמו: אגוזי קשיו או אגוזי לוז).