סביצ'ה סלמון וטונה
קטנה קטנה אבל גדולה. זה מה שניתן לומר על מנה של סביצ'ה סלמון וטונה עם קוביות אבוקדו ופומלה. תטעמו
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל-20-15 מנות קטנות:
- 500 גרם פילה סלמון וטונה אדומה (או פרידה, אינטיאס, לוקוס), חתוך לקוביות
- 2-1 כפיות מלח גס אטלנטי
- 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
- 2 אבוקדואים מוצקים, חתוכים לקוביות קטנות
- 1 אפרסמון מוצק או 2 שזיפים מוצקים, חתוכים לקוביות קטנות
- 1/2 כוס פומלה מפוררת או 1/2 כוס גרגירי רימון
- 1/2 כוס מיץ לימון
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מניחים את קוביות פילה הדגים בקערה, זורים עליהן את המלח הגס ומערבבים. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
- מניחים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את הדג ומערבבים בעדינות רבה. טועמים ומוסיפים מיץ לימון ומלח גס לפי הטעם.