איך להכין קניידעלך? המתכון המנצח של שרי אנסקי
הקניידעלך המנצחים שיככבו על שולחן ארוחת החג שלכן: שרי אנסקי ניסתה, שילבה, שיכללה והידקה שלל מתכונים מסורתיים, ואיחדה אותם לכדי אחד מנצח
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים
אופן ההכנה
1
טורפים בקערה ביצים, מים, שמן, אבקת מרק ופלפל. מוסיפים תפוח אדמה ומערבבים היטב. מוסיפים קמח מצה ומערבבים שוב לתערובת אחידה. אם היא רכה ודביקה מדי מוסיפים עוד כף קמח מצה. טועמים ומתקנים תיבול.
2
יוצרים בידיים רטובות מהתערובת 22־24 כדורים בגודל אגוז.
3
מבשלים את הקניידעלך במרק עוף 30־40 דקות לרכות.
המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן, שם תמצאו עוד מלא מתכונים מעולים לפסח ובכלל