מי צריכה אנטריקוט? סטייק כרוב סגול וגבינה כחולה
מתכון סופר פשוט וסופר טעים, שישמח את הצמחוניות שבקהל בארוחת שבועות - ולא רק אותן. ויש אפילו אופציה למתכון טבעוני
88 שיתופים | 132 צפיות
הרעיון הוא לצלות את הכרוב במחבת ברזל או על הגריל עד שהוא נעשה פריך מבחוץ ורך בפנים – ממש כמו סטייק טוב
6 מנות | 25 דקות | קל
החומרים
להגשה
אופן ההכנה
1
פורסים כרוב ל- 6 פרוסות בעובי 2 – 1/2 3 ס"מ כל אחת. חשוב לפרוס לרוחב, כדי שבכל פרוסה יישאר עדיין הלב של הכרוב, שיחזיק את העלים סביבו במהלך הצלייה.
2
מברישים כל פרוסה בשמן זית, מתבלים במלח, פלפל ותימין וצולים במחבת פסים או על גריל בחום בינוני-נמוך 20 דקות מכל צד עד שהכרוב משחים יפה ומתרכך. לחילופין אופים ב 200- מעלות 25-20 דקות מכל צד.
3
מגישים עם גבינה כחולה וזיגוג של בלסמי.