סניקרס תמרים ביתי: מתכון לקינוח הקיץ המושלם

הקינוח הזה לא סתם הפך לוויראלי: הוא מנחם, מזין, אינסטגרמי בקטע טוב, קל וזריז להכנה והפינוק הקפוא המושלם לעונה. ביס מסניקרס התמרים היפה הזה, בטעם קרמל-שוקולד-מלוח, הוא חלום ליל קיץ - ובא לנו כזה עכשיו
תפנו מקום בפריזר, כי את זה אתן הולכות להכין את זה בלופ: סניקרס תמרים, הגרסה הביתית, הבריאה והוויראלית לקלאסיקה של המתוק-מלוח. תמרים רכים כמו קרמל, חמאת בוטנים טבעית, אגוזים לבחירתכן, שוקולד מריר ומלח גס – 5 רכיבים שביחד יוצרים קינוח שהוא גם ביס מפנק, גם סטורי מתבקש, וגם איזה כיף שלא צריך להפעיל תנור. כל זה בלי טיפה של רגשות אשמה.
>> לחם קוטג' מפוצץ חלבון: 3 מרכיבים, 10 דקות עבודה
מה צריך:
6 תמרי מג'הול עסיסיים, חצויים לאורכם אך מחוברים (כמו ספר פתוח)
3-4 כפות חמאת בוטנים טבעית, רצוי קרמית ואיכותית
חופן בוטנים קלויים או כל אגוז שאתן אוהבות – שקדים, פקאן, קשיו
100 גרם שוקולד מריר איכותי
כף שמן קוקוס
מלח גס
איך מכינות?
1. מסדרות את חצאי התמרים בתבנית קטנה על נייר אפייה, כשצידם הפתוח פונה כלפי מעלה. לוחצות קלות ליצירת שכבה אחידה ודחוסה.
2. מורחות מעליהם שכבה נדיבה של חמאת בוטנים.
3. מפזרות מעל את האגוזים כי קראנץ' זה החיים.
4. ממיסות את השוקולד המריר עם שמן הקוקוס, ושופכות בעדינות מעל.
5. מפזרות קצת מלח גס, כי אלה החיים.
6. מקפיאות לשעה לפחות, עד שהכל מתייצב כמו שצריך.
7. חותכות לריבועים או לאצבעות ומתענגות.