בן אנד ג'ריס מי? כך תכינו גלידת צ'אנקי מאנקי ב-5 דקות

גלידת צ'אנקי מאנקי של קרן ואיציק קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
גלידת צ'אנקי מאנקי של קרן ואיציק קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

מחפשות נשנוש מתוק ומנחם? רגע לפני שאתן שולפות את הבן אנד ג'ריס מהפריזר, יש לנו מתכון לגלידת צ'אנקי מאנקי ביתית ומהממת שלוקח בדיוק 5 דקות להכין

88 שיתופים | 132 צפיות

6-4 מנות | 5 דקות | קל מאוד | כשר חלבי

החומרים

500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מכלים)
400 גרם חלב מרוכז
2 בננות בשלות מעוכות היטב
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס אגוזי פקאן סיני גרוס
1 כוס בננות מיובשות (אפשר מקורמלות) קצוצות
1 חבילה שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו קצוץ (100 גרם)

אופן ההכנה

1

מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מוסיפים חלב מרוכז וממשיכים להקציף רק עד שהוא נטמע בקצפת.

2

מקפלים את שאר המרכיבים אל הקצפת. מעבירים למכונת גלידה או מקפיאים. אם מקפיאים ללא מכונה – מוציאים את הגלידה מהמקפיא לפני ההגשה כדי שתתרכך.

>> המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן