לביבות כרובית בארבעה מצרכים בלבד – ובלי גלוטן!

לביבות כרובית | צילום: דן לב, סגנון: דלית רוסו
לביבות כרובית | צילום: דן לב, סגנון: דלית רוסו

הן זריזות וסופר קלות להכנה, וכה מה שצריך בשביל לביבות הכרובית העדינות והטעימות האלה זה ארבעה מצרכים בלבד. והשוס: הן ללא גלוטן

88 שיתופים | 132 צפיות

20 לביבות | 12 דקות | קל מאוד | כשר | ירקות

4 מצרכים בלבד ויש לכם לביבות כרובית עדינות וטעימות נורא, והבונוס? הן נטולות גלוטן! קמח חומוס הוא קמח קל, ולכן אין צורך בחומרי התפחה — הלביבות יוצאות רכות ואווריריות. מגישים עם סלט עלים, צנונית ועגבנייה.

החומרים

1 כרובית בינונית חתוכה לפרחים גדולים (עם הגזע)
1 כוס קמח חומוס קלוי
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן ניטרלי לטיגון

אופן ההכנה

1. טוחנים כרובית לפירורים במעבד מזון. מעבירים אותם לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

2. יוצרים לביבות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.

3. מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן ומטגנים את הלביבות בסבבים 2 דקות מכל צד להשחמה (בתחילת כל סבב מוסיפים כפית שמן).

4. מגישים חם עם מטבל יוגורט ועשבי תיבול או סלט עלים רענן.

למתכונים נוספים עם כרובית היכנסי לאתר "השולחן"