מרק כרשה
רק לבשל ולטחון - השף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט עם מתכון נפלא ועדין למרק כרשה קרמי
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים
2 כרשות פרוסות דק
5 שיני שום
3 כפות חמאה
2 ראשי כרובית קצוצים גס
2 ליטר חלב
1/2 ליטר שמנת מתוקה
מלח
שמן כמהין
אופן ההכנה:
1. מאדים את הכרשות והשום בחמאה. מוסיפים את הכרובית, מכסים בחלב ובשמנת ומבשלים במשך 30 דקות.
2. טוחנים את המרק בעזרת מוט ידני או בבלנדר ומסננים. מתבלים במלח ובשמן כמהין.