כריך קרואסון עם גבינת ברי בשלה

כריך קרואסון עם גבינת ברי בשלה | צילום: בן יוסטר
מתחשק לכם פיקניק בסטייל אירופאי? המתכון לכריך קרואסון טרי עם גבינת ברי יעשה את העבודה, ובמיוחד אם תביאו את הקרואסונים אתכם בשלמותם ותכינו על קרש עץ במקום
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל־4 מנות
4 קרואסונים טריים
1 כפית חמאה
1/2 כוס גבינת ברי בשלה (יש להוציאה מקירור כשעה לפני ההגשה)
חופן עלי אורגנו טריים
1 כף שמן זית
חופן תימין
מלח אטלנטי
אופן ההכנה
מורחים את הקרואסונים בחמאה, מניחים פרוסות מגבינת הברי בכל קרואסון ומוסיפים את יתר המרכיבים.
מתכון של מרכז אמנויות ומלון אלמא