איילת זורר היא אמו של "סופרמן" בעיבוד הקולנועי המחודש לגיבור הקומיקס המיתולוגי. מעורר עניין!
"איש הפלדה"הוא עיבוד מחודש לגיבור הקומיקס,"סופרמן".זהו העיבוד הקולנועי השני לגיבור העל, ואת מקומו של כריסטופר ריב המנוח תפס הנרי קאוויל הצעיר. בדומה לעיבוד הקודם משנות ה-80, סופרמן –קלארק קנט (הנרי קאוויל), הוא ילד שנשלח לכדור הארץ מכוכב קריפטון שעתיד להיכחד ומאומץ על ידי זוג בקנזס הכפרית. הוא מתחזה לעיתונאי, ומשתמש בכוחות יוצאי הדופן שלו כדי להגן על ביתו החדש מכוחות הרוע.
על הסרט
נער צעיר מגלה שיש לו כוחות יוצאי דופן ושהוא לא אחר. כבחור צעיר הוא יוצא למסע למקום ממנו הגיע ומגלה מדוע נשלח לכדור הארץ. אבל אם הוא רוצה להציל את העולם מכיליון ולהפוך לסמל של תקווה עבור האנושות כולה – הגיבור שבו חייב לפרוץ החוצה. את קלארק קנט-סופרמן מגלםהנרי קאווילולצדואיימי אדאמסכלואיס ליין,לורנס פישבורןכעורך שלה ודיאן לייןוקווין קוסטנרכהוריו המאמצים של קלארק. כנגד גיבור העל מככבים שני שורדים אחרים מקריפטון:גנרל זוד (מייקל שאנון)ופאורה, השותפה המרושעת שלזוד (אנג'ה טראו).עוד מקריפטון: לארה לור ואן, אמו של סופרמן אותה מגלמת השחקנית הישראלית,איילת זורר, ואביו של סופרמן אותו מגלםראסל קרואו. על הסט של הסרטהנרי קאווילהסתובב בחליפת סופרמן, שצוות מחלקת עיצוב התלבושות עיצב מחדש בכחול של אוקיינוס, מגפיים באדום-דם וכמובן סמל ה- S הידוע על החזה. כדי להיכנס לחליפה השחקן התאמן חודשים והעלה מסת שריר שלו כדי לאכלס אותו בגאון.
עלילת סופרמן אכן מתארת התנגשות אפוקליפטית בין יצורי-על הנלחמים על עתידו של כדור הארץ השברירי, אך הגרעין של הסרט כפי שמסביר זאת סניידר הוא "על המשמעות של להיות משפחה, על מציאת משפחה אוהבת ועל ההתנסות באהבה. סופרמן מחפש משפחה. משפחת קנט היא המשפחה הכי טובה שהוא אי פעם יוכל לקבל וזה נוגע ללב ויפה. אז אפשר לחולל את כל המלחמות והאפקטים והשיגעון הזה, אבל עדיין להישאר עם הנושאים האלה, כי ניסינו לטעת את סופרמן בעולם האמיתי והוא הולך לגלות מה באמת חשוב בעולם הזה".
להמלצות נוספות, חדשות מעניינות ופוסטים הכי כייפים כנסו למגזין הפייסבוק Finkstyle –תנו לייק כאן
עוד ב-ifeel:
* המדריך המלא לקיץ: טיפים, המלצות ופעולות פשוטות שתוכלו לעשות בעצמכם
*איך תתמודדו בעצמכם עם תקלות במחשב?
* האפליקציה שתחסוך לכם זמן וכסף
איש הפלדה
בימוי: זאק סניידר, ארה"ב 2013
אורך הסרט: 148 דקות
תסריט: דיוויד ס. גויאר על פי סיפור מאת גויאר ונולאן המבוסס על דמויות סופרמן שיצרו ג'י סיגל וג'ו שאסטר.
פסקול: האנס זימר
שחקנים: הנרי קאוויל, דיאן ליין ,קווין קוסטנר, מייקל שאנון, ראסל קרואו, איילת זורר
החל מה-20 ביוני בבתי הקולנוע ברחבי הארץ
צפו בטריילר:
* עכשיו בסטטוס: להרוויח יותר: חמש טקטיקות שכדאי להפעיל במקום העבודה
* עכשיו בBelleMode:איך להיראות רזה יותר? הנה כמה טריקים מעולים