הפאשניסטה של "חתונמי": הסטייל ההורס של ירדן שלומי

מחויט עם אדג' סקסי, לוק חופשה עם וייב טרופי והאקס פקטור בדמות אקססוריז נועזים - הסטייל הלוהט של ירדן שלומי מ"חתונה ממבט שני" הופך אותה לאיט גירל של העונה, ואנחנו נמשיך לעקוב
מעבר ליופי ההורס שלה ולעובדה שהיא עו"ד מפולפלת ואימא לארבעה, ירדן שלומי, או אם תרצו ג’ורדי, היא פאשניסטה לא קטנה ובטח לא פראיירית (מי אמרה מי הבוסית ולא קיבלה?). כבר מהפרקים הראשונים של "חתונה ממבט שני" (קשת 12) היה ברור שמדובר באישה שיודעת איך להחזיק מסך, אבל מי שעקבה אחריה ברשתות יודעת, שהנוכחות הזו מתורגמת לסטייל חד, מתוחכם ומלא אישיות.
בימים רגילים במשרד, ג’ורדי יודעת לשחק אותה: חליפות מחויטות עם אדג' נשי-גברי, חולצות אוברסייז מכופתרות מבדים נשפכים עם וולנים משמחים ובלייזרים בכל צבע וגזרה אפשריים – כי למה להסתפק בשחור-לבן כשאפשר להפוך כל לוק לחגיגה? אליהם היא מוסיפה את האקס פקטור בדמות אקססוריז נועזים; נעליים צבעוניות, תיק עור עם טקסטורה, מטפחת עם הפרינט הנכון או משקפיים שהיינו שמחות לנכס לעצמו. בקיצור, לוקים של אשת קריירה עם גישה ניהולית מובהקת וסקס-אפיל טבעי.
>> כוכבת "חתונה ממבט שני" נחשפת: "התרחקתי מקשרים כמו מאש"
>> העורכת החדשה של "ווג": מי היא המחליפה של אנה וינטור?
>> ד"ש מהאייטיז: למה כל הסלבס הולכים פתאום עם הכובע הזה?
מפשפוש קצר באינסטגרם שלה ברור שג’ורדי היא הרבה יותר מביזנס. בחופשה היא מתמסרת לטרופיקנה־שיק משוחרר שכולו פאן וסטייל: שמלות קלילות עם שסע גבוה או מחשוף עמוק, כובעי קש עם טאצ’ של בוקרת עירונית ודרינק צבעוני ביד להשלמת האווירה. וזה בדיוק מה שמדליק בה – היכולת לנוע בנונשלנטיות בין עולמות ולשלב בין בייסיק לפיסים: ממשרד מאופק וקשוח לווייבים טרופיים, ובין לבין לספק גם לוקי אימון ספורטיביים שנראים כמו קמפיין ללולולמון. שם קוד.
אז כן, נדלקנו על הסטייל של ירדן שלומי – לא עוד משתתפת בריאליטי, אלא אינפולאנסרית סטייל בהתהוות: אישה שמצליחה לשלב חוכמה, נשיות, נוכחות וסגנון אישי בכל סיטואציה. מהמשרד ועד החופשה, מהמחויט ועד המשוחרר, היא תמיד מצליחה להיראות פיין, לא מתאמצת, ובעיקר בלתי ניתנת להתעלמות. פאשניסטה, כבר אמרנו.