בנה של נועה ירון נפצע בלבנון: "צריכה את התפילות שלכן"

נועה ירון דיין | צילום: ירדן בר & FULLFRAME
נועה ירון דיין | צילום: ירדן בר & FULLFRAME

נועה ירון דיין משתפת כי בנה נתן נפצע הלילה בלבנון. "אנחנו בתוך נס גלוי", היא כותבת ברשתות ומצרפת תמונה מבית החולים - ומבקשת מהעוקבות להתפלל לשלומו. רק לאחרונה סיפרה בריאיון ל"את" על שבעת ילדיה, ועל כך שארבעה מהם שירתו במקביל בזמן המלחמה

88 שיתופים | 132 צפיות

נועה ירון דיין משתפת היום (שלישי) באינסטגרם כי בנה נתן נפצע בלבנון. בסטורי שפרסמה לפני זמן קצר, היא כתבה: "אנחנו בתוך נס גלוי, אבל אני צריכה את התפילות שלכן. נתן בן נועה לרפואה שלמה והחלמה מהירה, נפצע הלילה בלבנון, כמה ניסים כמה".

נועה ירון נחשפת בריאיון מיוחד ל"את": "עברתי טראומה בתוך טראומה – ונולדתי מחדש"

בריאיון שקיימנו עמה לאחרונה, לרגל המופע החדש בהשתתפותה ובהשתתפות מפורסמות נוספות לרגל חודש האישה, סיפרה ירון דיין – אימא לשבעה – על ילדיה: "אני אוהבת להגיד שהם על הספקטרום של הדת, הם משייטים. אף אחד מהם לא חרדי הארדקור, שלושה מהם שומרי שבת. אני לא עושה להם ספירת מלאי, אבל אני יכולה להגיד שהבן שבחר בבית ספר חילוני מצא שם את האחת ששומרת שבת. יש לי גם ילדים לא דתיים".

מתוך הסטורי של נועה ירון דיין | צילום: אינסטגרם noa_yaron_dayan_@
מתוך הסטורי של נועה ירון דיין | צילום: אינסטגרם noa_yaron_dayan_@

"כשנתן הבן שלי קיבל צו גיוס ושאל אותי מה עושים, עניתי לו – מתגייסים", אמרה בריאיון וסיפרה כי חמישה מתוך שבעת ילדיה שירתו או משרתים בצה"ל: "נחמן בן ה-27 הוא רב סרן בקבע, קצין קרבי שיצא ללימודים. מרים הייתה מדריכת צניחה. אדל שירתה בעוקץ. דוד ישראל התגייס לפני שנה והיום הוא בקורס מ"כים, בראש השנה הוא כיתר את עזה. במלחמה היו לי ארבעה ילדים מגויסים".

"באותה תקופה לא הופעתי בפאנלים ולא העליתי תכנים, גם לא בשעות החשוכות של הלילה", הוסיפה, "אחד הילדים אמר לי שמי שמעלה צילום נהרג. הייתי מסיעה ומחזירה, ובלילות התמכרתי לחדשות עם דני קושמרו. אחרי כמה חודשים הבנתי שאני צריכה לפזר אור ולהתנדב, עשיתי הפרשות חלה, הופעתי ונתתי חיזוק במלונות המפונים בצפון ובדרום".

קשה לעכל שאנחנו שוב בסרט מלחמה, ושוב כל כך הרבה ילדים של, אחים של ואבות של הולכים לסכן את חייהם. שולחות איחולי החלמה מהירה.